Alle grote hits van Simon & Garfunkel komen voorbij tijdens dit bijzondere concert dat liefhebbers van het genre niet mogen missen. De voorstelling is dan ook een ware ode aan de unieke stijl en uitzonderlijke klasse van Simon & Garfunkel. Reserveeer nu je plaatsen en ontvang 9,50 euro korting per kaart.

Bestel hier je tickets.

Op 30 maart 2020 brengt de Simon & Garfunkel Revival Band een groots eerbetoon aan het illustere duo in het Concertgebouw in Amsterdam. De musici vertolken het beroemde repertoire op onnavolgbare wijze. Ze wisten al eerder het Nederlandse publiek te veroveren met hun bijzondere sound die vrijwel niet van het origineel te onderscheiden is. De kwaliteit van de Revival Band is uitzonderlijk hoog. Ze benaderen het geluid van de 'echte' Simon & Garfunkel op een verbluffende manier. Niet voor niets weten fans al jaren massaal de weg naar hun concerten te vinden.

Om de voorstelling van de groep in het Concertgebouw extra cachet te geven, wordt ook dit keer een extra segment strijkers aan de band toegevoegd zodat de wereldberoemde nummers van Simon & Garfunkel nog specialer klinken. In combinatie met de bijzondere locatie in Amsterdam maakt dit de voorstelling een onvergetelijke belevenis.

  • Waar: Het Concertgebouw, Amsterdam
  • Wanneer: 30 maart 2020
  • Prijs: vanaf 44,50 euro inclusief servicekosten
  • Bestel hier je tickets

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 1,85 euro transactiekosten en/of 3,60 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.