In het voorjaar van 2019 ging The Music of Woodstock op tournee door Nederland. Een groots muzikaal spektakel dat een ode vormt aan de muziek van de grootheden die tijdens het beroemde festival de hoofdrol speelden. Het succes was enorm en daarom komt The Music of Woodstock op 3 en 4 maart 2020 terug naar het Concertgebouw in Amsterdam. Bestel nu je tickets met 9,50 euro korting per stuk.

Bestel hier je tickets.

De gastheer is cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo. Een grote live band met een strijkersensemble en een eindeloze reeks iconische hits maken het eerbetoon aan Woodstock compleet. De show heeft als titel The Music of Woodstock meegekregen en daarmee is geen woord teveel gezegd. Alles is uit de kast getrokken om het publiek in vervoering te brengen zoals dat vijftig jaar geleden ook gebeurde.

De optredens van Joe Cocker en Janis Joplin zorgden destijds voor veel sensatie en vormden één van de belangrijkste hoogtepunten. Dat is tijdens The Music of Woodstock niet anders. Cockers' With a Little Help From My Friends, Cry Me a River, You Are So Beautiful en Unchain My Heart komen voorbij, net als Cry Baby en Me and Bobby McGee van Joplin. We horen natuurlijk ook de onvermijdelijke wereldhits van Creedence Clearwater Revival, Crosby, Stills, Nash & Young, Jimi Hendrix, The Who en anderen. The Music of Woodstock is een eerbetoon aan de magie van misschien wel het belangrijkste muziekfestival aller tijden en nog één keer te zien in Nederland.

  • Waar: Het Concertgebouw, Amsterdam
  • Wanneer: 3 en 4 maart 2020
  • Prijs: vanaf 44,50 euro inclusief servicekosten
  • Bestel hier je tickets

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 1,85 euro transactiekosten en/of 3,60 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.