Jingle Bells, Silent Night, O Holy Night en Angels We Have Heard In Night. Deze iconische kerstklassiekers komen samen met nog veel meer beroemde nummers voorbij tijdens The Classic Christmas Concert. Dit bijzondere kerstconcert is de ultieme familievoorstelling op Tweede Kerstdag. Het befaamde Mozart Orchestra uit Kiev brengt onder leiding van de Nederlandse dirigent Raymond Janssen op 26 december het kerstgevoel tot leven in Het Concertgebouw in Amsterdam. Bestel nu je tickets met 9,50 euro korting per stuk.

Bestel hier je tickets.

Muziek is onlosmakelijk met het kerstfeest verbonden. Veel kerstnummers zijn onderdeel van het wereldwijde collectieve geheugen. Dirigent Raymond Janssen mag met recht een specialist in dit genre worden genoemd. Hij heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend met bijzondere concertreeksen als het Avé Maria kerstconcert en A Christmas Carol Concert. Nu wordt aan dat succesverhaal een nieuw hoofdstuk toegevoegd.

Onder de noemer The Classic Christmas Concert worden onder zijn leiding de meest iconische kerstliedjes ter wereld uitgevoerd door het Mozart Orchestra uit Kiev. Dat gebeurt in het prestigieuze Concertgebouw. Het orkest is een absoluut topgezelschap dat uitsluitend uit bekroonde musici bestaat. Zij brengen het publiek in vervoering met hoogtepunten uit het kerstrepertoire en spelen zowel uitbundige als ingetogen en harmonieuze klanken. The Classic Christmas Concert is een feest der herkenning, geschikt voor de hele familie en wordt slechts één keer gehouden in Amsterdam.

  • Waar: Het Concertgebouw, Amsterdam
  • Wanneer: 26 december 2019
  • Prijs: vanaf 54,50 euro inclusief servicekosten
  • Bestel hier je tickets

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 1,85 euro transactiekosten en/of 3,60 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.