Dit is het perfecte seminar voor iedereen die eigenlijk te druk is om hierheen te komen. Je leert nieuwe technieken voor meer overzicht, focus en impact.

Klik hier om je in te schrijven.

Bikkelen met de kraan open
Je draait overuren, maar wat je ook doet, het lukt niet om aan het eind van de dag een lege inbox, een lege to-do-lijst en echt tijd voor jezelf te hebben. Om hier grip op te krijgen probeerde je al eens een handige lifehacking-app en je deed een cursus timemanagement, maar geen van deze oplossingen hielp. Het zijn schijnoplossingen en je weet dat het anders moet.

Nooit meer te druk
Bestsellerauteur Tony Crabbe geeft je tijdens dit seminar eindelijk met een oplossing voor het gevoel van te druk zijn. Hij laat zien hoe je echt goede keuzes maakt, taken verstrekkend delegeert en je aandacht optimaal gebruikt.

Zie hieronder de aftermovie van het seminar Nooit meer te druk op 7 februari 2019.

Nooit meer te druk
Nooit meer te druk

Programma

Blok 1: de druk van de ketel

  • Tony Crabbe ontwapent de belangrijkste terroristen van een druk hoofd en hij laat je nieuwe manieren zien om jezelf te onderscheiden en verbeteren.
  • Wouter de Jong gaat aan de slag met de mentale conditie. Hij geeft je de vier aspecten die het allerbelangrijkst zijn om drukte de baas te worden.

Blok 2: rust in je hoofd

  • Margriet Sitskoorn geeft je een fascinerende rondleiding door je brein. Welke zes stappen kun je zetten om alles uit je hersenen te halen?
  • Tony Crabbe laat zien hoe je ervoor zorgt dat je optimaal kunt focussen en je aandacht kunt managen.

Blok 3: tijd voor verandering

  • Tony Crabbe laat zien door welke vijf aspecten positieve verandering vaak wordt tegengehouden en hoe je daarmee omgaat.
  • Wouter de Jong neemt je mee naar de mindgym en geeft je concrete tips om gewoontes te doorbreken en nieuwe te creëren.

Blok 4: de praktische gids

  • Tony Crabbe biedt je praktische tips voor meer rust en geluk in een overvolle wereld en slimme manieren om beter te balanceren tussen werk en alles daarbuiten.
  • Dagvoorzitter Jan van Setten sluit de dag in stijl af. Waar begin je en hoe pak je door? Hoe krijg je je collega’s mee vanaf morgen? Jan stippelt de route met je uit.

Klik hier om je in te schrijven.