Na een succesvolle internationale tournee komt de Queen-musical 'We Will Rock You' eindelijk naar Nederland. Vanaf december 2019 kun je naar een gelimiteerd aantal voorstellingen in Amsterdam en Den Haag met de Amerikaanse superster Anastacia als Killer Queen. Van 15 januari tot en met 16 februari 2020 is de show ook te zien in Groningen, Apeldoorn, Heerlen en Breda met de Zuid-Afrikaanse musicalster Tia Architto als Killer Queen. Bestel nu je tickets voor de legendarische Queen-musical 'We Will Rock You' vanaf 44,25 euro en ontvang tot 15 euro voordeel per ticket.

Bestel hier je tickets.

De muziek en het verhaal van Queen zijn door het succes van de film Bohemian Rhapsody weer ongekend populair, maar musicalliefhebbers over de hele wereld genieten hier al jaren van dankzij We Will Rock You. De musical wordt al sinds 2002 opgevoerd en eind 2019 komt deze internationale hit dan eindelijk naar Nederland.

Queen-musical

Fans hebben er al lang naar uitgekeken want het belooft een wervelende en spectaculaire voorstelling te worden. Het verhaal werd geschreven door Ben Elton en speelt zich af in een grimmige tijd. Livemuziek en instrumenten zijn zelfs verboden en alleen digitaal geproduceerde popmuziek wordt toegestaan. De jeugd komt in verzet en gaat de strijd aan met het bedrijf dat hen onderdrukt.

Bohemian Rhapsody

Een andere hoofdrol is er natuurlijk voor de muziek van Queen. Want ook zonder de film en de musical zijn de vele hits van de band nog altijd ongekend populair. Het is niet voor niets dat Bohemian Rhapsody al zestien keer bovenaan de Top 2000 stond. Het is zelfs de meest gestreamde track uit de twintigste eeuw.

Uiteraard komt deze klassieker voorbij in de musical. Maar je gaat nog veel meer hits van Queen live horen, van We Will Rock You tot Radio Ga Ga, en van Under Pressure tot A Kind Of Magic.

Data en locaties

5 december tot en met 8 december 2019 – AFAS Live, Amsterdam (met Anastacia als Killer Queen)
13 december 2019 tot en met 12 januari 2020 – World Forum Theater, Den Haag (met Anastacia als Killer Queen)
23 januari tot en met 26 januari 2020 – Theater Orpheus, Apeldoorn (met Tia Architto als Killer Queen)
29 januari tot en met 2 februari 2020 – Theater Heerlen, Heerlen (met Tia Architto als Killer Queen)
12 februari tot en met 16 februari 2020 – Chasse Theater, Breda (met Tia Architto als Killer Queen)

  • Waar: theaters door het hele land
  • Prijs: vanaf 44,25 euro. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking.
  • Wanneer: 5 december 2019 tot en met 16 februari 2020
  • Bestel hier je tickets

We Will Rock You

Prijs is afhankelijk van rangnummer. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking.