MAMMA MIA! stopt definitief op 29 december 2019. Dit is je allerlaatste kans om de ultieme feel-good musical met de hits van ABBA te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Bestel nu doordeweekse plaatsen voor 27 euro en plaatsen in het weekend voor 35 euro. De actie is geldig op premium, eerste en tweede rang plaatsen.

Bestel hier je tickets.

De musical die iedereen laat stralen

MAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Een muzikaal spektakel, verweven met de tijdloze wereldhits van ABBA.

Een moeder, een dochter en drie mogelijke vaders

Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader weggegeven wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

Tot en met december te bewonderen

Aan elk feest komt een eind, want de onweerstaanbare feel-good musical MAMMA MIA! stopt definitief in december. Beleef alleen deze laatste maanden nog de internationale musicalsensatie met de hits van ABBA in het Beatrix Theater in Utrecht. Boek nu doordeweekse plaatsen voor 27 euro en plaatsen in het weekend voor 35 euro. De actie is geldig op premium, eerste en tweede rang plaatsen.

  • Waar: Beatrix Theater, Utrecht
  • Prijs: vanaf 27 euro, geldig op premium, eerste en tweede rang plaatsen. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking
  • Wanneer: geselecteerde voorstellingen tot en met 29 december 2019
  • Bestel hier je tickets